Доброго дня, форумчани, підкажіть будь ласка, де можна замовити доставку квітів додому у Львові, я просто без поняття, дуже цікаво що ви мені можете порадити.
Де замовити квіти у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-03 22:12:19
Я ось особисто не замовляв так квіти на будинок ніколи, просто брав і робив можливо раніше замовлення по телефону на заздалегідь, щоб приїхати і забрати їх, просто не розумію як так можна вибирати букети.
Поделиться32022-10-03 22:12:32
Мені казали що це дуже просто, вибрати букет не важко, просто заходьте, дивіться фотки, можливо вам навіть по месенджеру просто відправлять фотку вже готового букета і ви відповісте, так чи ні.
Поделиться42022-10-03 22:14:00
Доброго дня, форумчани, підкажіть будь ласка, де можна замовити доставку квітів додому у Львові, я просто без поняття, дуже цікаво що ви мені можете порадити.
Це всі старі технології, які ніхто не цінує, найкраще це просто взяти і замовити доставку букета на сайті тут є онлайн вітрина, просто берете і робите як вам подобатися, вибираєте те, що вам найбільше зайде, я ось особисто так квіти купував вже не один раз і кожен букет був чарівний.
Хлопці, просто ловіть шанс і даруйте своїм дівчатам чудові букети, цінуйте своїх дам і просто ніколи не забувайте, що їм потрібні навіть такі банальні подарунки. Я вже скільки разів купував кілька букетів поспіль навіть, буквально щодня замовляв навіть щось просте, викликав здивування, при цьому все дуже добре і не дорого.