Всім привіт. Товариші, хочу подарувати батькові пилосос.. Хто-небудь може допомогти мені визначитися з вибором? Який саме купити? Я не розбираюсь в таких питанях, тому звертаюсь до вас за допомогою.
Допоможіть обрати пилосос
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-08-17 09:26:21
З популярних виробників, я б вам порадив марку lg. Цей бренд виготовляє якісну техніку, і дає хорошу гарантію. А от щодо моментів на які варто звертати увагу, тут все дуже індивідуально.
Поделиться32021-08-17 09:32:21
Згоден що вибір пилососа це індивідуальне питання .. Ми наприклад купили собі миючий пилосос, так він такий важкий, що дружина ним прибирати не може, доводиться мені це робити. Так що враховуйте відразу його вагу
Поделиться42021-08-17 09:48:08
Привіт, на сьогоднішній день найякісніші пилососи Bosch https://bt.rozetka.com.ua/ua/vacuum_cle … cer=bosch/. Подивитися весь асортимент даної техніки від цього виробника, можна в раніше вказаному каталозі інтернет магазину Розетка ..
Особисто ми собі купували миючий пилосос з аквафільтром BOSCH BWD41700 ..
З його допомогою тепер ми можемо не тільки пилососити, але так само і мити килими. Тому для комплексного прибирання квартири, раджу звернути увагу на дану модель, або подібну їй.